Vichy je predstavio IDEALIA SKIN SLEEP inovaciju

Sredinom ovog tjedna Vichy je predstavio Idealia Skin Sleep inovaciju za idealnu kožu nakon buđenja. Vichy je razvio novu noćnu njegu Idealia Skin Sleep koja djeluje na obnavljanje kože tijekom noći i pomaže stvaranju vidljivih učinaka poput obnavljajućeg sna.

vichy 1

Koža se mijenja unutar 24-satnog ciklusa: tijekom dana koža stimulira obrambenu funkciju, dok se preko noći obnavlja, hrani i odstranjuje otrovne tvari koje se talože kroz dan. San predstavlja jednu trećinu našeg života i baš poput cijelog tijela, koža spava, no upravo tijekom sna, njezina obnova aktivnija je nego ikada. Proces obnavljanja najintenzivniji je između ponoći i jedan sat ujutro, kada je stanična dioba na vrhuncu i to ključno razdoblje Vichy naziva duboki san kože, a to je period koji uvjetuje cjelokupnu aktivnost kože tijekom noći. Intenzivira se stanična diferencijacija i reorganizacija, obnavlja se funkcija stanične barijere, ubrzava se mikrocirkulacija te se povećava deskvamacija, tj. ljuštenje. Loša kvaliteta sna ili neprospavana noć nepovoljno utječu na obnavljanje obrambene funkcije i hidrataciju kože. Nedostatak sna također utječe na oslobađanje hormona stresa kortizola koji dodatno doprinosi starenju kože, a odgovaran je za iscrpljeni zgled lica. Prekratke noći i loša kvaliteta sna ostavljaju vidljive posljedice na kvaliteti naše kože koje uočavamo ujutro kada  se  probudimo, a to mogu biti bezličan i neujednačen ten, crvenilo, izraziti znakovi umora ili tragovi jastuka na licu.

vichy 3

Prekratke noći ili loša kvaliteta sna otežavaju obnavljanje kože što rezultira njenom lošom kvalitetom nakon buđenja. Idealia Skin Sleep Vichyev je odgovor na potrebe žena čiji dinamičan život negativno utječe na njihov san. Za idealnu kožu nakon buđenja, čak i ukoliko su noći prekratke, aktivni sastojci njege Idealia Skin Sleep odabrani su zbog njihove sposobnosti djelovanja na stanične mehanizme, ometene zbog problema sa spavanjem. Zahvaljujući ovom noćnom gel-balzamu, bez obzira na kvalitetu i trajanje sna, koža nakon buđenja izgleda popunjenije, odmorena je, svježa i blistava.

Idealia Skin Sleep inovaciju predstavila nam je Vedrana Rubil, product manager Vichy, a svoje iskustvo sa nama je podijelila i moja blogokolegica Ivana Šušnja s Anaviglam beauty bloga.

vichy

Vedrana Rubil / product manager Vichyja, Ivana Šušnja / Anaviglam beauty blog

* * *

Evo još nekoliko fotografija sa predstavljanja Vichyjeve inovacije Idealia Skin Sleep…

DSC_0496DSC_0506 DSC_0508 DSC_0511 DSC_0514 DSC_0519 DSC_0527 DSC_0531 DSC_0535 DSC_0539 DSC_0541 DSC_0546

* * *

Za vas imam jednu Vichy Idealia Skin Sleep* kremu koju ćete moći osvojiti u darivanju koje će krenuti idući tjedan kada se vratimo u ‘radni ritam’ nakon Uskrsa. 😀

DSC_0598

Neobavezujuća preporučena cijena Idealia Skin Sleep je 222,54 kn(30 ml).

Do idućeg posta… ❤

xoxo,

aa

* PR proizvod
**prve dvije fotografije u postu nisu moje vlasništvo

18 thoughts on “Vichy je predstavio IDEALIA SKIN SLEEP inovaciju

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.