[DARIVANJE] Christmas giveaway – Lancome & L’Occitane

Christmas giveaway

* * *

Danas nam kreće zadnje ovogodišnje darivanje na mom blogu koje sam vam pripremila baš ja osobno jer vam želim pokloniti nekoliko posebnih poklončića i zahvaliti vam se svima što ste pratili i čitali moj blog cijelu ovu godinu, a nadam se da ćete ga pratiti i u novoj 2015. godini! ❤ 😀

10847793_10203841066802028_3378500342991621439_n

Pripremila sam 5 poklončića koje će osvojiti jedna sretnica! Nadam se da će vam se svidjeti ovo što sam pripremila za vas jer mislim da je paketić stvarno lijep i da će toj jednoj sretnici stvarno koristiti i da će uživati u njemu. 🙂

Paketić sadrži ove proizvode:

  • Lancôme Bi-Facil odstranjivač šminke, 30 ml
  • Lancôme Hidratizirajući tonik za lice, 50 ml
  • Lancôme Nježni fluid za čišćenje lica, 50 ml
  • L’Occitane Badem ulje za tuširanje, 75 ml
  • L’Occitane Ekstranježni sapun Mlijeko, 100 g

1471765_10203841066242014_6029549711201655439_n

* * *

PRAVILA DARIVANJA:

  • U komentar mi napišite svoje ime i prezime (ili barem prvo slovo prezimena) i koji vam se post sa ovog bloga u zadnjih godinu dana najviše svidio ili vam ostao u pamćenju. 🙂
  • Pratite facebook fan page ovog bloga – Beauty corner by Iveee.
  • Možete podijeliti objavu o darivanju na svojoj Facebook stranici, no nije uvjet za darivanje.
  • Darivanje traje od 20.12. do 27.12.2014. do 23:59 h.
  • Dobitnicu bira random.org.
  • Dobitnica će biti objavljena ovdje u ovom postu 28.12.2014. i na mojoj Facebook stranici te mi se moraju javiti na mail (Kontakt) ili u inbox na Facebook-u u roku od 48 h od objave.
  • Ukoliko se dobitnica ne jave u roku od 48 h random.org bira dalje.

! Darivanje je ovaj put otvoreno za SVE čitateljice !

Produženo do 1.1.2015. do 23:59 h!

***

Sretno svima!

***

DOBITNICA je Kristina Š!

Dobitnici sam poslala mail jer je bilo prijavljenih više Kristina Š pa da ne dođe do zabune. Također, dobitnica treba odgovoriti na mail u roku od 48 sati jer u suprotnom biram drugu dobitnicu. 🙂

xoxo,

aa

178 thoughts on “[DARIVANJE] Christmas giveaway – Lancome & L’Occitane

  1. Marya kaže:

    Marija B

    uuu bilo je toliko postova i vjeruj mi sve sam ih pročitala isti dan po objavi 🙂 i ono na prvu mi pada na pamet onaj post o naj naj proizvocima preparative

  2. Chelsea kaže:

    Ines Obradović

    meni je bila najdraža linija postova LJETNI TOP 5 🙂 nadam se da ćeš nastaviti s time i u 2015. godini
    i mora još spomenti odlični post – MASKARE KOJE SAM ISPROBALA jer volim takve usporedne recenzije

  3. Lil'Mee kaže:

    U zadnje vrijeme najviše me razveselio tvoj post o Kat von D ruževima jer se već dulje vrijeme divim njihovim ruževima, a o tom brandu kod nas nitko ne piše. 🙂
    Saša K. – Lil’Mee 🙂

  4. Ines kaže:

    Ines Stanić
    Najviše mi se svidio post o favoritima u 2014. godini, baš volim takve psotove, uvijek me zanima koji su se to proizvodi nekome najviše svidjeli. 🙂

  5. Kristina K kaže:

    Post o maskarama koje si isprobala jer volim te “grupne” recenzije, a uvijek sam u potrazi za svojom HG maskarom! 🙂
    Kristina Kemešić

  6. Misha kaže:

    Inače ne učestvujem u darivanjima, jer mi nije fer da se prijavljujem pored toliko dekorative i preparative, ali ovo je baš nešto što mi se dopada 🙂 pa hoću 😀
    Misha Markic.
    Najupečatljiviji postovi bili su mi DIY podmetači koji su preslatki i mislim da bih bez problema mogla čitati o više takvih projekata na tvom blogu 🙂
    A drugi post kome se često vratim je KAT VON D STUDDED KISS LIPSTICK SET<3 Čista Ljubav ❤
    Svaki put se rastopim na fotke 😀
    Pratim te na FB pod imenom Misha Markic.
    Objavu ću podeliti svojim čitateljkama na stranici Crossing Beauty.
    Srećno svima!

  7. tea18thea kaže:

    Tea Ostojić
    Najdraži post mi je o tvojoj “plastičnoj operaciji” (ne mogu trenutno naći link) jer mislim da je pun pozitive i pravi primjer svim curama kako se trebaju odnositi prema sebi. Svaka čast i hvala Bogu što si shvatila na vrijeme koliko si prirodno lijepa. 🙂

  8. biberlee kaže:

    Divan giveaway! Zelim ti jos mnogo takvih! Ja mnogo volim tvoje postove s manikurama, jos od forum.haera pa instagrama 🙂
    Uvijek imas super ideje, tesko mi je jedan post s manikurama izdvojiti, i ti i Nina ste mi super, svidja mi se rodjendanska manikura jer obozavam cupcakes i Ninina s ljubicastim neoncima 🙂
    Ena H.

  9. BeautifyMe kaže:

    Izdvojila bih post o tvom kozmetičkom kutku i fascinaciju onim plastičnim ladičarima kad sam ih vidjela 😀 Od tad sam se zapalila za njih i morala sam nabavit jednog da konačno potrpam kozmetiku u njih da nije na sve strane. Ida T.

  10. Ana kaže:

    Kat Von D ruževi 😀 Baš mi se svidjela kad sam je vidla kako pika ljude, a ruževi su..ajme! Mötorhead je predivan i baš si gledam gdje da upiknem sličnu nijansu (a ni ambalaža nije na odmet) ❤
    Ana Gregl

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.