Kat Von D Studded Kiss Lipstick set


1 049

Danas vam donosim recenziju i dojmove o 9 ljepotana koji su mi nedavno stigli iz Amerike. Radi se o Kat Von D Studded Kiss Lipstick setu koji se sastoji od čak devet krasnih mini ruževa (9 x 0.04 oz.).

1 044

Countess – mat topla narančasto crvena nijansa
Agatha – mat svijetlo breskvasta nude nijansa
Adora – metalik crvena sa zlatnim shimmerom
Sexer – fluorescentna ružičasta nijansa sa shimmerom
Wonderchilde – neon svijetlo ljubičasta nijansa sa shimmerom
Bachelorette – mat crveno fuksijasta nijansa
Mötorhead – mat izrazito tamno crvena nijansa
Lovecraft – mat ljubičasto-ružičasta nude nijansa
Hexagram – mat tamno crvena nijansa

Svi Kat Von D Studded Kiss ruževi za usne dolaze u crnoj ambalaži u koju sam se ja osobno zaljubila na prvi pogled. Ne izgledaju kao tipični elegantni ruževi, ali definitivno imaju u sebi neku notu elegancije. Ambalaža je zapravo jednostavna jednobojna crna, no posebna je po tome što izgleda kao da je prepuna crnih zakovica, a to je bio i cilj jer je ambalaža napravljena po narukvici sa zakovicama kakvu ima Kat Von D.

Ambalaža je s jedne strane edgy, a s druge strane elegantna i chic – baš po mom ukusu. Ruževi su čvrsto zatvoreni i nema straha da će se otvoriti prilikom nošenja u torbi ili kozmetičkoj torbici, a također mogu izdržati i pad sa neke normalne visine. 🙂

1 035

Kat Von D Studded Kiss ruževi za usne službeno su opisani ovako:

 • 10-satna izdržljivost na usnama
 • ugodan osjećaj na usnama
 • odlična pigmentiranost u jednom sloju
 • cruelty free
 • miris crème brûlée deserta
 • sadrže vitamine A, C i E
 • bez parabena, sulfata, ftalata i talka

Sa prvom i trećom točkom se ne bih baš u potpunosti složila, no više ću vam reći dalje u tekstu. 🙂

1 037

1 066 1 069

COUNTESS

1 052

U Kat Von D Studded Kiss kolekciji najviše je mat ruževa, a Countess je jedan od njih. Topla narančasto crvena mat nijansa koja je odlično pigmentirana i dovoljan je jedan sloj, no za ljepši efekt bolje je nanijeti dva sloja na usne. Lako se nanosi i ne ističe svaku nepravilnost na usnama, osim nekih većih. Npr. ako imate ispucale usnice tada neće dobro izgledati, no ako situacija nije strašna ovaj ruž će odlično izgledati na usnama. Traje na usnama 3-4 sata uz jelo i piće, a bez toga bi mogao trajati i do 6 sati bez problema. Prije nanošenja ruža bilo bi dobro namazati ih sa balzamom za usne. Što se tiče mirisa, on je zaista odličan i jako ugodan i podsjeća na  crème brûlée. Ne prelijeva se u mini borice oko usana i nije potrebno nanošenje olovke za usne, no svakako se sa njom dobiva bolji ukupni dojam.

AGATHA

1 040

Agatha je svijetla breskvasta nude mat nijansa i jedna od dvije nijanse kojima sam se veselila najviše od svih u ovom setu, no ispalo je da sam se sa njom najmanje složila. Svijetle sam puti, a ova nijansa je također dosta svijetla pa sa njom na usnama izgledam kao da sam bolesna. No inače, nijansa je sama po sebi divna i bit će odlična onima koji vole svjetlije nude nijanse. Tekstura je mrvicu nezahvalna, malo teže se nanosi, no pigmentacija je odlična i kada otkrijete tajnu kako najbolje nanijeti ruž neće biti nikakvih problema. Ne ističe nepravilnosti na usnama, no bilo bi dobro staviti balzam za usne prije ruža. Također, ne skuplja se na usnama nakon određenog vremena već stoji onako kako ste ga i nanijeli. Trajnost mu je odlična, kao i za sve mat ruževe u ovom setu. Bez hrane i pića može potrajati na usnama do 6 sati.

ADORA

1 041

Adora je metalik crvena nijansa sa zlatnim shimmerom i moram reći da je ovo najljepša crvena nijansa u ovom setu. Tekstura je odlična, nije kremasta, no lako se nanosi i ostavlja ugodan osjećaj na usnama te ih ni malo ne isušuje. Pigmentiranost je odlična, no potrebna su dva sloja da bi se postigao wow efekt. Trajnost je odlična, trajat će na usnama do 5 sati bez problema. Prije ovog ruža nije potrebno nanošenje balzama, osim ako nemate stvarno suhe usne kojima treba hidratacija kako bi ruž na njima dobro izgledao. Ne prelijeva se oko usana i može proći bez olovke za usne, no bolje izgleda sa njom. Ne skuplja se s vremenom na usnama iako sam se bojala da bude.

SEXER

1 038

Fluorescentna ružičasta nijansa sa shimmerom zaista nosi naziv koji zaslužuje – Sexer. Nijansa je fantastična! Pošto ima shimmera u sebi bojala sam se da će se on osjetiti na usnama. Znate onaj hrapavi osjećaj koji se zna pojaviti kada se koriste ruževi sa shimmerom? Tog osjećaja hrapavosti nema! Tekstura je zahvalna i lako se nanosi i ostavlja ugodan osjećaj na usnama. Ne ističe nepravilnosti na usnama i nije potreban balzam za usne prije nanošenja ruža, no ako imate bazu za ruž bilo bi odlično. Pigmentiranost je zadovoljavajuća, potrebna su dva sloja da bi se dobio odličan efekt, no i sa jednim slojem sam prilično zadovoljna. Na usnama može izdržati do 5 sati, a uz hranu i piće izdržat će nešto manje.

WONDERCHILDE

1 042

Predivna neon svijetlo ljubičasta nijansa sa shimmerom koja nosi naziv Wonderchilde bez daljnjega je najoriginalnija nijansa u ovom setu. Osim što je najoriginalnija nijansa, ima najbolju teksturu i najlakše se nanosi od svih ruževa u setu (odmah iza nje je nijansa Sexer). Osjećaj na usnama je odličan, daje osjećaj mekih usana. Odlična pigmentiranost dobit će se da dva sloja, a uz ovaj ruž preporučila bih korištenje olovke za usne u najsličnijoj nijansi jer tako puno ljepše izgleda, bez olovke za usne izgleda nekako nepotpuno. Odlično bi bilo nanijeti bazu za ruž prije samog ruža jer će tako izdržati puno dulje. Trajnost mu je bez baze oko 5 sati bez hrane i pića što je za moj pojam odlično.

BACHELORETTE

1 039

Bachelorette je crveno fuksijasta mat nijansa koja mi je zapela za oko čim su Kat Von D Studded Kiss ruževi za usne pušteni u prodaju. Jako zahvalne je teksture koja omogućuje lagano nanošenje i meki ugodan osjećaj na usnama. Pigmentiranost je odlična i zaista je dovoljan jedan sloj da bi se postigao pravi efekt. Jednoliko se nanosi pa nema potrebe za dodatnim popravljanjem nakon jednog sloja. Može proći bez olovke za usne, no sa njom će izgledati puno bolje. Trajnost je odlična, traje do 6 sati uz hranu i piće što je po mom mišljenju odlično.

MOTORHEAD

1 051

Motörhead je predivna i izrazito tamno crvena mat nijansa i moram reći da mi je ovo najljepša nijansa u setu, no na žalost dosta me razočarala. Jako nezahvalna tekstura, nemoguće je nanijeti ovaj ruž jednoliko, tj. moguće je ali se zaista treba potruditi. Ne mogu reći da se teško nanosi jer nije tako, lako se nanosi samo je problem što to nije ravnomjerno i što, ako se ne potrudite, na usnama izgleda flekasto. Pigmentiranost je odlična, no ovaj će ruž naglasiti svaku nepravilnost na usnama. Prije nanošenja ovog ruža obavezno treba pripremiti usne jednim laganim pilingom i balzamom za usne i tada će se, uz malo truda, dobiti zaista lijep efekt. Nije potrebna olovka za usne, ali sa njom će svakako izgledati ljepše. Ako ovu nijansu uspijete lijepo nanijeti trajat će vam na usnama zaista dugo, do 7 sati bez problema uz hranu i piće.

LOVECRAFT

1 043

Lovecraft je smećkasto-ružičasta nude mat nijansa koju sam najviše nosila od svih ovih devet nijansi i sa njom se najbolje slažem za dnevne look-ove. Malo se teže nanosi, ali kad savladate tehniku bit će odlično. Osjećaj na usnama je vrlo ugodan i sviđa mi se to što ne zahtijeva korištenje olovke za usne je i bez nje izgleda odlično. Jedan sloj sasvim je dovoljan jer je pigmentiranost i više nego odlična. Traje na usnama do 6 sati bez popravljanja uz hranu i piće. Rijetko kojom nude nijansom sam bila zadovoljna, ali ova me oduševila!

HEXAGRAM

1 053

Hexagram je tamno crvena mat nijansa koja bi pristajala zaista svima. Nijansa je predivna! Može se iskombinirati uz svaki mogući look. Lako i jednoliko se nanosi te je dovoljan jedan samo jedan sloj jer je pigmentiranost odlična. Niti se ne osjeti na usnama, a izgleda fenomenalno. Dobro bi bilo uz njega koristiti i olovku za usne kako bi efekt bio potpun. Trajnost je odlična, traje preko 6 sati uz hranu i piće. Preporučam nanošenje balzama za usne prije ruža jer crveni ruž na usnama mora izgledati besprijekorno. 🙂

* * *

Prije nanošenja mat ruževa, a i ostalih ruževa, preporučila bih vam da pripremite svoje usne za nanošenje ruža.

 • napravite piling usana (pilingom za usne, toplim i nježnim ručnikom ili nježnom četkicom za zube)
 • obavezno nanesite balzam za usne ili nešto drugo čime inače hidratizirate i njegujete usne
 • ako imate primer, tj. bazu za ruž upotrijebite je
 • pokušajte pronaći olovku za usne što sličniju ružu za usne i njome obrubite usne prije nanošenja ruža, a i nakon nanošenja ako je potrebno popraviti nešto

Pokazat ću vam i swatcheve svih spomenutih nijansi 🙂

1 084

Hexagram, Adora, Bachelorette, Countess

1 113

. . .

1 100

Wonderchilde, Sexer

1 120

. . .

1 101

Agatha, Lovecraft, Motorhead

1 127

ZA

 • dugotrajni i ugodni na usnama
 • miris ruževa koji zaista podsjeća na crème brûlée
 • odličan izbor nijansi
 • cruelty free

PROTIV

 • za mat ruževe treba dobro pripremiti usne prije nanošenja
 • za većinu nijansi potrebno korištenje olovke za usne uz ruževe
 • ne traje koliko je obećano (ovo ne mogu svrstati direktno pod stavku ‘protiv’ jer, iskreno, nisam niti očekivala da će ruževi trajati tako dugo, niti mi treba da traju toliko)

Cijena$39.00 ($126 value)
Količina: 9 x 0.04 oz
Gdje kupiti: Sephora

Cijena za full-size ruž je $21.00 (0.10 oz) te postoji ukupno 30 nijansi.

1 134

Nadam se da su vam se svidjeli ovi ruževi barem pola koliko su se meni svidjeli. 😀

 

Slobodno mi napišite koja vam se nijansa najviše svidjela i koje biste mi ruževe preporučili da isprobam!

 

xoxo,

aa

36 misli o “Kat Von D Studded Kiss Lipstick set

 1. Marija kaže:

  Nisam ljubitelj mat ruževa (kada biram ruž, gledam da bude neka sedefasta, sjajna nijansa ili sjaj). Nijanse su super i pakovanje je baš zanimljivo :). Možda bih mogla da izdvojim Motörhead 🙂

 2. mikkasmakeupbox kaže:

  Nisu baš moje boje, a i posvađana sam s mat teksturom već odavno 🙂 Sviđa mi se Lovecraft doduše, ne bih imala ništa protiv te bojice u nekoj hidratantnijoj varijanti…a za ambalažu se slažem da odlično izgleda!

 3. Roseybelle kaže:

  Vidim da imas iste dojmove kao i onaj youtube video kojeg sam gledala na temu tih ruzeva, svi se slazu da su mat nijanse malo lose izvedene, ali da su shimmeri odlicni :)! Sad sve u svemu za oko 200kuna nije grozno ni da samo dva tri valjaju jer inace su skupi,ali steta da nisu ipak malo veci dosli u pakiranju. Sigurno ces ih puno nositi u svakom slucaju i Wonderchilde je preeeeedivan ❤ radi njega i Sexera se isplatilo vjerujem 🙂

  • Iva P. kaže:

   I te kako se isplatilo uzeti ih 😀 mat nijanse jesu malo lošije izvedene kako si rekla, ali meni na usnama izgledaju super. Podsjećaju me malo mat nijanse na neke Illamasquine ruževe, oni su isto malo, kako bih ja rekla, suhlji i teži za mazanje.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.