POSTANI SURADNIK – Piši za blog ‘Beauty corner by Iveee’

Malo sam razmišljala i odlučila sam da bih voljela da se mom blogu pridruži što više ljubitelja kozmetike, bilo dekorativne bilo preparativne. Zapravo, ček ne treba tema biti isključivo kozmetika, možete pisati o svojim iskustvima, razmišljanjima, što volite ili ne volite, o putovanjima na kojima ste bili…

Za početak par pitanja…

Volite li pisati? Volite li kozmetiku? Putovanja? …
Imate li inspiracije za pisanje?
Voljeli biste vidjeti kako je to pisati za blog?

Ako ste se pronašli u nekim od ovih pitanja možda je pisanje za Beauty corner by Iveee odličan izbor. 😉

securedownload

Beauty corner by Iveee je prvenstveno beauty blog, ali ako me pratite mogli ste u više navrata vidjeti da tu i tamo ubacim neki post koji nema prevelike veze sa kozmetikom. Kako svatko od nas ima neka svoja razmišljanja, neka svoja iskustva, voljela bih da to putem postova podijelite sa mnom i da se pridružite Beauty corner by Iveee zajednici. Nina mi se već pridružila, a lijepo će biti ako mi se još vas pridruži u daljnjem stvaranju ovog bloga. 🙂

Voljeli biste imati svoj blog, ali ste svjesni da ipak nemate toliko vremena ili možda ne znate kako to sve funkcionira?! Probajte za početak biti suradnik na blogu i vidite je li to za vas, a kasnije lako napravite svoj blog i nastavite po svome, baš onako kako si vi zamislite vlastiti blog.

Primjeri:

Volite se šminkati? Možete napraviti neki look i podijeliti ga sa nama. Možete napraviti tutorial u obliku videa ili fotografija i pokazati nam svoje umijeće.

Isprobali ste neki proizvod kojim ste zadovoljni ili možda niste zadovoljni? Napišite receniju proizvoda, dodajte nekoliko vlastitih fotografija i podijelite to sa nama. Ja pišem i objavljujem recenzije koliko god mogu, no uvijek će postojati neki proizvodi koje ste vi isprobali, a ja nisam pa zašto ne bi podijelili svoje dojmove. 🙂

Pofarbale ste kosu? Napišite kakva je boja, jeste li zadovoljne i slično.

Susreli ste se u životu s nekim lijepim događajima? Ružnim? Nadam se da je više lijepih nego ružnih, ali u svakom slučaju možete pisati i o tome. O nečemu što volite ili ne volite, o nečemu što vas može oraspoložiti, o svojim strahovima… Može biti mali milijun tema.

Putovali ste negdje? Napišite kako vam je bilo, što ste vidjeli, koga ste upoznali… Podijelite s nama svoje dojmove i fotografije.

Zaista ima jako puno tema o kojima se može pisati! 🙂

Možete pisati o putovanjima, iskustvima sa nekim kozmetičkim tretmanima, noktima, manikurama, šminkanju… Počela sam se ponavljati, ali evo još jednom – tema imate mali milijun!

Ukratko sve ono što je zapravo važno za ovu priču:

  • možete imati svoj blog, ali ne morate – kako god bilo možete biti dio mog bloga
  • trebate imati želju i  volju za pisanjem, a čak ne morate ni pisati – možete snimiti video
  • nije važno koliko imate godina, dapače bilo bi mi drago imati suradnike svih dobnih skupina
  • nemate nikakav rok, jednostavno pišete onda kada želite i kada imate vremena (možete napisati post samo jednom i nikada više, a možete i svaki tjedan po jedan post, ovisi o vama)
  • možete pisati o čemu želite, bilo to usko ili široko povezano sa kozmetikom, a može biti i nikako povezano s kozmetikom 😛
  • ono što biste trebali jest paziti na pravopis (naravno da se svakome dogodi neka greškica, ali ne bih voljela satima ispravljati greške prije objave posta)
  • fotografije koje će ići uz vaš tekst trebaju biti vaše vlastite (ako nisu vaše obavezno treba biti naveden izvor odakle ste ih skinuli) i trebale bi biti što bolje kvalitete (ne znači da morate imati neki skupi fotoaparat!)
  • post će biti objavljen s vašim potpisom, moje ime se neće spomenuti u vašem postu

To je to što se tiče najosnovnijih stvari. Svaki vaš tekst, tj. post ću osobno pročitati i eventualno vam sugerirati što biste mogli prepraviti ili izmijeniti.

I još nešto – ukoliko se odlučite javiti, pridružiti se mom blogu i postati suradnik molila bih vas da mi napišete par rečenica o sebi da i ja i čitatelji znamo tko stoji iza postova. 😉

Ono što trebate napraviti ako želite postati suradnik je poslati mail na beautycorneriveee@yahoo.com, napisati par rečenica o sebi i napisati o čemu biste voljeli pisati. Također, ako imate neka pitanja slobodno mi pošaljite mail, na svaki mail ću odgovoriti (u roku od par dana).

Nadam se da ćete se okuražiti i pridružiti se blogu Beauty corner by Iveee. 🙂

xoxo,

aa

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.